بارکد خوان از مسائلی است آشنایی خریداران با انواع آن و کاربرد های آن امری پراهمیت بوده و عدم توجه به نیاز و نوع فعالیت کاربران و می تواند مساله ای چالش برانگیز باشد، آن ها می توانند با در نظر گرفتن هزینه های قابل پرداخت و فعالیت های موجود خرید خود را آگاهانه انجام دهند .
راهنمای خرید بارکد خوان
قبل از خرید بارکد خوان می باشد در نظر گرفتن فعالیت کاری از مهم ترین نکات می باشد پس بنابراین باید در نظر داشته باشیم که :
* بارکد خوان را میخواهیم در چه محیطی استفاده کنیم.
* چه نوع بارکدی قرار است توسط بارکد اسکنر خوانده شود.
* آیا دستگاه می تواند به کامپیوتر متصل شود یا خیر.
* هزینه ی پرداختی چقدر می باشد.
انواع بارکد خوان
انواع بارکد خوان به شرح زیر می باشد:
بارکد خوان معمولی
برای اسکن های معمولی دو نوع دستگاه بارکد خوان موجود است بارکد خوان لیزری و تصویر ساز خطی.
بارکدخوان لیزری
نوعی از معروف ترین بارکد خوان ها می باشد که از یک دیود قرمز لیزر برای خواندن فاصله های سیاه و سفید موجود در بارکد ها تشکیل شده است، این بارکد خوان ها مقروم به صرفه ترین نوع بارکد خوان ها می باشند.
تصویر ساز خطی هم نوع دیگری از بارکد اسکنرهاست که فقط قادر به خواندن بارکد های معمولی می باشد و عملکرد آن به صورتی است که از بارکد مورد نظر عکس گرفته و بعد از آنالیز کد مورد نظر را شناسایی می کند . همچنین بارکد خوان تصویر ساز در خواندن بارکد های کم رنگ توانایی بالاتری دارند.
بارکد خوان پیشرفته
این نوع بارکد خوان به منظور اسکن بارکد های پیچیده تر و پیشرفته تر به کار گرفته می شوند.
بارکدخوان تصویر ساز دو بعدی
از نام این این نوع بارکد اسکنر مشخص است که قادر به خواندن بارکد های دو بعدی می باشند از مزایای این نوع بارکد خوان این است که نحوه ی قرار گیری جهت بارکد اهمیتی ندارد ولی در بارکد اسکنر لیزری و خطی بارکد می بایست به شکل افقی قرار گیرد . برای خواندن سریع بارکدها در شرایط مختلف که جهت مشخصی ندارند از این بارکدها استفاده می شود .
بارکد خوان ها بر اساسنوع کاربری در سه گروه بارکد خوان دستی، بارکد خوان رومیزی و بارکد خوان موبایلی تقسیم بندی می شوند.
بارکد خوان دستی
معمولی ترین نوع بارکد خوان، بارکد خوان دستی می باشد که نحوه ی عملکرد این دستگاه طوری است که با قرار دادن بارکد خوان رو به روی بارکد مورد نظر و فشردن دکمه بارکد خوانده می شود برخی از این دستگاه ها دارای پایه نگه دارنده نیز می باشند و دیگر نیازی به در دست گرفتن دستگاه برای خواندن بارکد نمی باشد. این دستگاه در مدل های بدون سیم نیز وجود دارد و برای کاربرانی که نیاز به آزادی عمل بیشتری دارند مورد استفاده قرار میگیرند.
بارکد خوان رومیزی
این نوع بارکد خوان به منظور قرار گرفتن بر روی میز می باشند و بدون دخالت دست هم می توانند به خواندن بارکد بپردازند، این نوع دستگاه ها بسیار با کیفیت بوده و نیازی به فشردن کلید یا قرار گیری دقیق بارکد ندارند. این نوع دستگاه در به منظور برطرف سازی نیاز کاربرانی که سرعت و تداوم برایشان اهمیت دارد مورد استفاده قرار میگیرد.
بارکد خوان موبایلی
این نوع بارکد خوان، بارکد را به صورت مجزا می خواند و پس از آن داده ها را توسط اینترنت به محل مورد نظر ارسال می نماید،برای به کارگیری این بارکدخوان نیازی به اتصال کامپیوتر نمی باشد .
منبع: ایده برتر پارسیان خاورمیانه
:: بازدید از این مطلب : 228
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0